Neem contact op met Optiek.nl

Deel je vraag/bericht met iedereen

Discussies 
Houd je ervan om verbaal met mensen te sparren? Start hier je eigen discussie en ga met anderen in beraad over interessante onderwerpen en actualiteiten. Daarbij staan uiteraard respect, inzicht en openheid voorop om op deze wijze zowel jouw ogen als de ogen van anderen te openen! 

Vraag en antwoord 
Wablief? Heb jij een brandende vraag of geeft het je voldoening om andermans vragen te beantwoorden? Plaats hier je kwestie of reageer op kwesties van anderen. Van hangende oogleden tot de nieuwste ontwikkelingen binnen de optiek, elk onderwerp is welkom!

Ervaringen delen 
Hoe fijn is het om ervaringen met lotgenoten te kunnen delen? Herkenning en begrip van buitenstaanders krijgen is leuk en aardig, maar wanneer je met iemand kunt communiceren die in hetzelfde schuitje zit, heb je aan een half woord al genoeg. En dat niet alleen, want het delen van ervaringen zal er tevens voor zorgen dat je jouw eigen perspectief verbreedt.  

Nieuws 
Heb je met je neus in de krant gezeten en ben je een interessant stuk tegen gekomen? Of ga je dagelijks actief opzoek naar leuke nieuwtjes? Wij zouden het erg fijn vinden als je dit met ons wilt delen!

Youtube
Ben je een leuk - inspirerend - interessant - leerzaam - geinig - bewonderenswaardig Youtube filmpje tegen gekomen en wil je die graag met ons delen? Vul dan in het scherm "Uw bericht" de link van het Youtube filmpje in.

* Alle artikelen worden automatisch op Facebook, Twitter en Google+ geplaatst.

 


Wordt weergegeven bij uw vraag/bericht, pseudoniem is toegestaan.
Wordt weergegeven bij uw vraag/bericht
Optiek.nl behoudt zich het recht voor om, zonder enige opgaaf van reden, aanvraag te weigeren!
Tevens behoudt optiek,nl zich het recht voor om artikelen te weigeren c.q. te verwijderen.
Aangeleverde artikelen zijn na plaatsing eigendom van Optiek.nl
HMDA26
* = verplichte velden