Ooglidcorrectie in Het Oog bij OptiekPedia

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie van de bovenoogleden

Een bovenooglidcorrectie kan worden overwogen wanneer er een overschot aan huid en of vet aanwezig is in de bovenoogleden. Deze behandeling duurt bij Ooglift circa 30 minuten, is veilig en geeft een significante verbetering van de uitstraling en een frisse blik. Indien het vet op de juiste plekken is weggehaald, zodanig dat van binnenuit geen druk meer staat op de huid, hebben mensen tientallen jaren plezier van een ooglift. Het littekentje valt grotendeels weg in de arcadeboog en is hierdoor niet zichtbaar.

Ooglidcorrectie van de onderoogleden

Het is aan te raden om eerst een bovenooglidcorrectie uit te voeren alvorens de onderzijde te behandelen. Wallen onder de ogen bestaan namelijk voor een belangrijk gedeelte uit vocht. Dit verklaart ook waarom de wallen in grootte kunnen varieren. Zo kunnen wallen s'morgens of na een "zware avond" groter of meer opvallend zijn. Dit vocht komt veelal van boven de ogen vandaan als boven de ogen een overschot aan huid zit en vet. Dit overschot trekt vocht aan en door de zwaartekracht zakt dit vocht uit en draagt het bij aan de wallen onder de ogen. Dit is ook de verklaring waarom veel mensen na alleen een bovenooglidcorrectie minder last hebben van wallen. Dit vochtprobleem bij wallen is ook niet met een onderooglidcorrectie te verhelpen en verklaart ook waarom wallen meestal na verloop van tijd weer terug komen.

Een ander bijkomend voordeel is dat bij een bovenooglidcorrectie de littekentjes mooi wegvallen in de arcadeboog. Mocht iemand aanleg hebben voor lelijke littekens en dat komt voor bij circa 1 % van de mensen, dan zijn deze bij een bovenooglidcorrectie meestal niet zichtbaar. Indien in eerste instantie de onderzijde was behandeld, dan zitten de littekentjes wel in het zicht met alle gevolgen van dien.

lees meer...
[artikel bewerken - klik hier]

Reageer op: Ooglidcorrectie in Het Oog bij OptiekPedia

Wist u dat?