Ik wil graag professioneel advies, bel mij terug:

Oogmeting / Refractie in Deurne bij Optiek van den Tillaart - Opticien

Of u nou lenzen wilt voor af en toe naast uw bril, bijvoorbeeld tijdens het sporten, of u wilt de overstap maken van bril naar lenzen of liever gelijk van start met lenzen. Optiek van den Tillaart biedt een breed assortiment contactlenzen en staat al jaren in de regio bekend om zijn goede contactlenspraktijk.

Oogonderzoek door contactlensspecialist

Onze specialist Hans onderzoekt uw ogen om te zien welke soort lenzen het meest geschikt is voor uw ogen. Hij doet dit door de sterkte te bepalen van uw ogen en door uw oogleden, uw traanvocht, uw hoornvlies en de vorm van uw hoornvlies te bekijken. Met deze gegevens weet hij meer over de bouw van uw ogen en daardoor over welk type lens daar het beste bij past. Hierna bespreekt hij met u welke lenssoort het beste aansluit bij uw wensen en leefomstandigheden. Werk, sport en hobby’s spelen een rol, maar ook leef- en werkomgeving en zelfs allergieën of eventueel medicijngebruik zijn van invloed op de lenskeuze.

Type lenzen

Vormstabiele contactlenzen
De moderne harde contactlens is een stuk minder hard dan vroeger. Daarom is ‘vormstabiele contactlenzen’ een betere term. Dit zijn zuurstofdoorlatende lenzen, die we voor elk oog volledig op maat laten maken. Dankzij gebruik te maken van de allernieuwste meettechnieken kunnen we de bolling van uw ogen perfect opmeten en de meest optimale lens voor uw ogen berekenen. Hierdoor went u veel makkelijker aan deze lenzen. Vormstabiele lenzen zijn uitstekend geschikt voor mensen met droge ogen of een afwijkend hoornvlies. Dit type lens gaat, afhankelijk van materiaal en andere factoren, een tot vier jaar mee. Voor uw ogen zijn ze echter veel beter dan de harde lens van vroeger.

Zachte contactlenzen
Zachte contactlenzen worden tegenwoordig meestal gemaakt van Siliconen Hydrogel. Dit is een materiaal dat wel 5x meer zuurstof naar het hoornvlies brengt dan ‘normale’ zachte contactlenzen. Dit zorgt bijvoorbeeld voor langere, comfortabelere draagtijden en minder last van droge ogen. De zachte contactlens bevat water en is dunner, zachter en flexibeler waardoor de lens zich beter aanpast aan de vorm van uw oog en de gewenningstijd zeer kort is. Hierdoor is de zachte lens uitermate geschikt voor af en toe en gemakkelijk te combineren met een bril.

Multifocale contactlenzen
Dit zijn vormstabiele of zachte lenzen, waarmee u op elke afstand kunt zien. Zo hoeft u niet naast uw lenzen ook nog een leesbril te gebruiken. De groep mensen die, naast ver- of bijziendheid ook een leescorrectie nodig heeft wordt steeds groter. Hiervoor bestaan tegenwoordig multifocale contactlenzen. Deze lenzen hebben drie scherptegebieden: voor dichtbij, veraf en er tussenin. Zo heeft u voor elke situatie de juiste sterkte.

Neem direct contact op met Optiek van den Tillaart   
T85BRE
* = verplichte velden

Meld je gratis aan voor updates en acties!

Jouw gegevens:Jouw profiel:

Vergoedingen Overzicht

Contactlens- en brilvergoedingen 2018 Optiek van den Tillaart

Wat vergoedt uw zorgverzekeraar bij de aankoop van uw bril of contactlenzen bij Optiek van den Tillaart? Selecteer hieronder uw zorgverzekeraar.

Producten en diensten van Optiek van den Tillaart

De openingstijden van Optiek van den Tillaart

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09:00 - 18:00 (Gesloten tussen: 12.30-13.30)
Woensdag:  09:00 - 18:00 (Gesloten tussen: 12.30-13.30)
Donderdag:  09:00 - 18:00 (Gesloten tussen: 12.30-13.30)
Vrijdag:  09:00 - 18:00 (Gesloten tussen: 12.30-13.30)
Zaterdag:  09:00 - 18:00 (Gesloten tussen: 12.30-13.30)
Zondag:  Gesloten

Betaalmethodes

Er zijn geen betalingsmogelijkheden bekend

Contact- en adresgegevens van Optiek van den Tillaart

Optiek van den Tillaart

Kerkstraat 6
5751 BH Deurne

Contactgegevens

Telefoonnummer: 0493-846540

Whatsapp:

Website: http://www.optiekvandentillaart.nl

Hier is Optiek van den Tillaart gevestigd in Deurne

Neem een virtueel kijkje in de straat bij Optiek van den Tillaart

Op de website van Optiek van den Tillaart vind u informatie als: adres gegevens (straat, huisnummer, postcode en woonplaats).
Ook kunt u hier zien wat het telefoonnummer van Optiek van den Tillaart is, namelijk 0493-846540.

Optiek van den Tillaart is een optiekzaak, ook wel brillenwinkel of optiekwinkel genoemd, in Deurne welke is gespecialiseerd in brillen, zonnebrillen, monturen en contactlenzen.
Plan je route naar Optiek van den Tillaart in Deurne door bovenaan op contact te klikken.

Iedere opticien aangesloten bij Optiek.nl staat bekend voor hun uitstekende service en klant vriendelijke personeel.