Lijkt het je leuk om je bezig te houden met bloggen, interviews? KLIK HIER

Heb je iets te melden? Discussie - Vraag en Antwoord - Ervaring delen - Nieuws of een YouTube filmpje KLIK HIER

Kant en Klare leesbril

Ik moet er nu echt aan geloven: na enkele jaren nog met kant en klare leesbrilletjes uit de voeten te hebben gekund, moet ik nu dus echt aan de leesbril. Tijd dus voor een bezoekje aan de opticien. Gelukkig had ik al veel goede berichten gehoord over de opticien bij ons in de wijk, dus op naar zijn winkel. Had ik maar eerder geweten dat je zoveel leuke monturen hebt om een leesbril op sterkte te laten maken. Die zien er veel leuker uit dan al die “kant-en-klaartjes” die ik steeds gebruikte. Na meting bleek dus ook dat niet beide ogen dezelfde leessterkte nodig hebben, vandaar dus dat ik het de laatste tijd ook niet meer prettig vond met de kant en klare leeshulpjes.
De opticien had voor mij al wat modellen in gedachte en ik moet zeggen: hij heeft precies uitgezocht wat bij mijn gezicht past. Heel fijn, want met zoveel monturen aan de wand, wist ik zelf eigenlijk niet zo goed wat mij mooi zou staan.
Maar ja, welke kleur en welk model zou ik gaan kiezen?
De opticien liet mij een montuur zien die ik in meerdere kleuren kon krijgen, zodat ik met één paar glazen toch kon wisselen qua kleur. Super! Ik kon drie kleuren uitzoeken en dat heb ik gelijk gedaan. Ik ga binnenkort nog wel een keertje terug, wil nog meer kleurtjes!

Ervaringen delen door Marieke uit Waddinxveen - reacties

Reageer op: Kant en Klare leesbril